Grillade kamben med kolgrillad kiwi, rökt smetana och brödkrisp

Gör så här:
1.
Skala och skiva alla kiwis.
2. Häll smetana i en aluminiumform. Sätt grillen på knappt öppna spjäll och för att få ner temperaturen. Lägg in formen och låt smetanan rökas tills den fått lite färg, låt den vila.
3. Mixa brödet i en matberedare och blanda med valfri olja. Lägg brödsmulet på en plåt och baka på 125 grader i 40 min.
4. Förbered kambenen genom att dra bort membranet på baksidan, och smörj in dessa med lite kallpressad rapsolja. Krydda med lika delar salt, paprikapulver, svartpeppar och vitlöksgranulat.
5. Sätt grillen på ca 125 grader, och grilla kambenen med stängt lock i ca 2 timmar.
6. Ta ut kambenen efter 2 timmar och lägg dem i aluminiumfolie. Lägg sedan tillbaka foliepaketet på grillen i ytterligare 2 timmar.
7. Skiva chili och marinera i olja och salt.
8. Låt grillen bli riktigt varm och grilla kiwin så de får fin yta.
9. Toppa kambenen med lite marinerad chili.
10. Lägg en klick smetana på en tallrik, toppa med grillad kiwi, brödkrisp och persilja. Klipp sedan lite krasse över. Servera tillsammans med kambenen.

INGREDIENSER

4 gröna kiwis
4 gula kiwis
3 dl smetana
2 skivor surdegsbröd
Olja
4 kamben
1 röd chili

Till servering
Persilja
Krasse